Lenteontmoeting bij Hiking Advisor

In 2012 zette ik samen met Steve Behaeghel mijn schouders onder een nieuw project: Hiking Advisor. Intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardige vzw met diverse medewerkers en zijn we als club aangesloten bij de Klim- en Bergsportfederatie. Ons focus ligt op het promoten van meerdaagse wandeltochten. We bieden via de site heel wat praktische informatie en reisverslagen aan en organiseren ook regelmatig activiteiten. Zo zijn we binnenkort op de Fiets- en Wandelbeurs, Mount Expo en Reismarkt aanwezig.

Tijdens het weekend van 16 en 17 april organiseren we een lenteontmoeting in de Ourthevallei waar iedereen met een interesse voor het hiken welkom is. Er zijn tal van activiteiten en ruimte om je eigen plannen voor te leggen en tips te vragen. Beginner of ervaren hiker, iedereen is welkom! Het is een uitgelezen manier om elkaar wat beter te leren kennen en onze passie te delen.

Meer info over het weekend en een inschrijvingsformulier vind je op de site van Hiking Advisor. Hopelijk tot dan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s