Fiets- en Wandelbeurs in Gent op 18-19 februari

Dit jaar strijkt de belangrijkste beurs voor wandelaars en fietsers neer in Gent, vlakbij huis dus. Ook de Klim- en Bergsportfederatie is mee op de kar gesprongen, Mount Expo maakt nu deel uit van het hele gebeuren. Dat maakt deze editie des te interessanter voor iedereen die graag wandeltochten onderneemt.

Ik ben ook van de partij door het ganse weekend te vertoeven op de stand bergwandelen en winter van de KBF. Bovendien deel ik op zaterdag & zondag om 13u op het centrale workshopplein mijn tips om in de winter op stap te gaan. Tijdens de workshop wintertrekking krijg je een antwoord op de volgende vragen: Wat komt er bij kijken als je in de winter op stap wilt gaan? Welke wandelregio’s zijn er geschikt? Welk materiaal neem je best mee? En wat met lawinegevaar?

panorama-7

Er zijn ook andere interessante workshops & lezingen, én een groep van wandelinformanten bij wie je terechtkan voor vragen. Een hele delegatie van Hiking Advisor vzw zal aanwezig zijn op de beurs.

Het volledige programma is op de website van de FWB te vinden.
Wist je dat leden van de Klim- en Bergsportfederatie een gratis toegangsticket voor de Fiets- en Wandelbeurs en Mount Expo kunnen bestellen? Reden te meer om lid te worden van Hiking Advisor vzw, één van de KBF-clubs! Meer info over ons lidmaatschap vind je op deze pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s