Workshops in aantocht!

Op mijn 17de ondernam ik mijn eerste meerdaagse wandeltocht en de passie is alleen maar gegroeid. Wieland De Hoon interviewde me onlangs over mijn ‘wandelcarrière’ en zijn artikel verscheen in Jobat en de Standaard. Al heb ik een professioneel diploma van bergwandelgids, ik combineer het hiken nog altijd met een fulltime job en dat betekent af en toe keuzes maken.

Met Your Trail bied ik sinds dit voorjaar advies en workshops op maat aan. Zo hielp ik afgelopen maanden al diverse hikers verder in de voorbereiding van hun kampeer- of huttentocht in de bergen en de reacties op mijn facebookpagina waren alvast heel positief (klik op ‘nieuwste’).

Naast mijn vrijwilligerswerk voor Hiking Advisor vzw waar ik me komende maanden engageer in de winteropleiding voor sneeuwschoenwandelaars en diverse stages begeleid, bied ik nu ook via Your Trail diverse workshops aan: lawinekunde, start to winterhike, tools voor tochtplanning, drogen van voeding, materiaal voor huttentochten, bivakkeren in de bergen en kaart & kompas. Al deze evenementen vind je op de facebookpagina en op de website van Your Trail.

Dichtbij of ver weg, met al je plannen kan je bij Your Trail terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s