Fiets- en Wandelbeurs op 2-3 februari in Gent

De Fiets- en Wandelbeurs is de jaarlijkse hoogmis voor wie op zoek is naar info en materiaal voor actieve vakanties waarbij je op eigen kracht door de natuur trekt. Ook de Klim- en Bergsportfederatie is er aanwezig met Mount Expo, en ik uiteraard ook!

Tal van workshops & lezingen

Een overzicht van het programma vind je op deze website. Zelf geef ik er op zondag een workshop rond lawinekunde voor bergwandelaars van 12u30 tot 13u30, maar er zijn nog heel wat thema’s die je misschien wel zullen interesseren: EHBO, bivakkeren, get fit 2 hike, drogen van voeding, winterbestemmingen…

Stand van Hiking Advisor vzw op Mount Expo

Als voorzitster ben ik vanaf zaterdagnamiddag tot zondagavond paraat op onze stand die in het paviljoen van Mount Expo gelegen is. Ideaal om eens een praatje te komen slaan en kennis te maken met mij en met onze club. Wie bieden namelijk heel wat informatie & activiteiten aan over meerdaagse wandeltochten.

Veel wandelinformanten bij Grote Routepaden

Er lopen op deze beurs heel wat ervaren bergwandelaars die gepassioneerd zijn over meerdaagse tochten. Een groot aantal zit klaar om jou verder te helpen met je vragen. Je kan de lijst van informanten downloaden op de site van GR (helemaal onderaan op de pagina).

Wanneer & waar

De beurs gaat door op zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10u tot 17u. Flanders Expo in Gent is bereikbaar met de fiets, auto & de tram vanaf het station van Gent-Sint-Pieters. Parkeren is betalend.

Voor wie de trein overweegt, een Railpass van 10 ritten (voor lange afstanden) of weekendbiljet (kortere afstanden) zijn het meest voordelig. Als je uit het station Gent-Sint-Pieters wandelt, vind je tramhalte 1 aan de linkerzijde van het plein. Tram 1 brengt je op minder dan 10 minuten tot aan de toegangsdeuren van Flanders Expo. Er rijden ook diverse bussen (76/77/78) die kant uit.

Ingangsticket

Ben je lid van KBF dan kan je op deze site je gratis e-ticket bestellen (na het kiezen van de betalingsmethode, wordt het ticket automatisch gegenereerd). Overweeg je om lid worden, neem dan zeker ook hier een kijkje voor een overzicht van alle voordelen.

Leden van Grote Routepaden kunnen een ticket aan 6 euro bestellen via deze link.

Ben je geen lid van één van deze organisaties, dan kan kan je tickets in voorverkoop verkrijgen aan 7€ of 9,5€ aan de deur. Je kan deze alvast bestellen via deze site.

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s