Sport(massage)

In 2010 haalde ik mijn diploma als sportverzorger bij Syntra Midden-Vlaanderen na o.a. praktijkstage te hebben gedaan tijdens de Thüringen Rundfahrt bij de profrensters van Redsun Cycling Team van ploegleidster Heidi van de Vijver. Een boeiende wereld waarin ik graag verder was gegaan, maar ik had ook nog een andere droom nl. bergwandelgids worden. Tijdens de jaren die volgden ging mijn aandacht uit naar mijn meerjarige opleiding tot International Mountain Leader maar ook de opstart van Hiking Advisor vzw en het schrijven van een boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’, uitgegeven bij Lannoo.

Tijd om terug de draad op te pikken! Ik hou er namelijk erg van om (sport)massages te geven. Intussen heb ik de opleiding tot massagetherapeut bij Syntra begin februari 2020 succesvol afgerond en ga ik vanaf 6 april aan de slag bij mij thuis (Sint-Amandsberg) of op verplaatsing.

Mijn massages zijn ‘back to basic’: meer dan mijn warme handen en een neutrale massageolie komen er niet aan te pas, en uiteraard een comfortabele massagetafel in een gezellige en warme zolder. Een massage duurt ongeveer 45 min en je kan zelf aangeven waar je de focus wilt leggen (rug, armen, benen). Kostprijs is 30 euro.

Verplaatsen kan als er minstens 2 massages zijn en er komen geen extra transportkosten bij indien de afstand minder dan 15km van mijn voordeur ligt. Is de verplaatsing verder, dak om er 0,20 euro per kilometer bij.

Ik school me intussen ook nog verder bij o.a. in triggerpointmassage.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar debbiestochten@gmail.com of een facebookbericht kan ook.