Sport(massage)

In 2010 haalde ik mijn diploma als sportverzorger bij Syntra Midden-Vlaanderen na o.a. praktijkstage te hebben gedaan tijdens de Thüringen Rundfahrt bij de profrensters van Redsun Cycling Team van ploegleidster Heidi van de Vijver. Een boeiende wereld waarin ik graag verder was gegaan, maar ik had ook nog een andere droom nl. bergwandelgids worden. Tijdens de jaren die volgden ging mijn aandacht uit naar mijn meerjarige opleiding tot International Mountain Leader maar ook de opstart van Hiking Advisor vzw en het schrijven van een boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’, uitgegeven bij Lannoo.

Tijd om terug de draad op te pikken! Ik hou er namelijk erg van om (sport)massages te geven. Om mijn kennis en vaardigheden terug wat op te frissen ben ik in oktober gestart in de opleiding tot massagetherapeut bij Syntra. Oefening baart kunst en daarom ben ik op zoek naar mensen die willen genieten van een deugddoende massage maar ook hun ongezouten feedback willen geven in functie van mijn opleiding. Mijn massages zijn ‘back to basic’: meer dan mijn warme handen en een neutrale massageolie komen er niet aan te pas, en uiteraard een comfortabele massagetafel in een gezellige zolder. Een massage duurt ongeveer 45 min en je kan zelf aangeven waar je de focus wilt leggen (rug, armen, benen). Geen bijdrage verschuldigd, maar tegen een paar Gentse neuzen of andere lekkernijen zeg ik nooit neen. 😉

Op de volgende momenten kan je langskomen:

  • Zaterdag 30 november: 9u (gereserveerd), 10u, 11u (gereserveerd)
  • Vrijdag 6 december: 16u (gereserveerd), 17u (gereserveerd), 18u (gereserveerd)
  • Vanaf 26 december tot 31 december zijn diverse momenten mogelijk.

Andere momenten kunnen bekeken worden. Ook verplaatsingen in het Gentse zijn eventueel mogelijk indien er minstens 2 massages gepland zijn.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar debbiestochten@gmail.com of een facebookbericht kan ook.