Fiches, fiches en nog eens fiches

Na enkele intensieve opleidingsmaanden, had ik de riem wat gelost en me gefocust op mijn fysieke voorbereiding. Pas begin mei begon het me te dagen dat de deadlines voor de fiches wel heel dichtbij komen (2 juni voor de Ardennen, en 16 juni voor de Vercors). Intussen zijn de gedetailleerde tochtvoorbereidingen van 2 dagwandelingen in de Ardennen af: Baraque Michel en Nadrin.

Nu werk ik volop verder aan de 10 informatieve fiches die gaan over fauna, flora, patrimonium, geologische verschijnselen, enz in Wallonië. Best veel werk om informatie te verzamelen en te synthetiseren, met intensief gebruik van mijn woordenboek. Eenmaal terug uit Wales staat de volgende sessie fiches gepland voor de Vercors. Dat wordt nog wat avondjes slijten aan de pc…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s