Fiches thématiques – partie Vercors

Het was een ware rush om de fiches van de Vercors en de voorbereiding van een 4-daagse tocht in het gebied klaar te krijgen. En ik mocht ook niet vergeten de schriftelijke tests van geologie, patrimonium, fauna en flora, en inspanningsfysiologie nog voor te bereiden voor de 3-daagse stage in Wallonië. Te veel werk om goed te zijn.
Voor alle fiches samen (Ardennen, Vercors) heb ik zowat 4 weken elke dag tot middernacht gewerkt om ze af te krijgen. Mijn ventje kon er niet echt mee lachen… Wie in mijn voetstappen wil treden, is dus gewaarschuwd. Het is wel superboeiend en ik heb veel bijgeleerd.
De fiches van de Vercors vind je hier:

De voorbereiding van een 4-daagse trektocht in de Vercors kan je hier vinden: het programma, een overzichtskaartje en de (Nederlandstalige) paklijst voor de deelnemers. De aandacht gaat vooral naar het praktische gedeelte van het programma. De tocht diende verplicht te starten vanuit Chapelle-en-Vercors, maar mocht zowel in lus of in lijn zijn. De thema’s die tijdens de tocht aan bod komen zijn gewoon aangehaald maar niet diepgaand uitgewerkt zoals bij de 2 dagtochten in de Ardennen, daarvoor ontbrak het mij aan tijd. Een deel van de thema’s was trouwens al in de fiches opgenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s