Hoge Ardennenroute

De bergen trekken me het meeste aan, maar ook de Ardennen zijn voor mij een fantastisch speelterrein. Samen met diverse vrijwilligers van Hiking Advisor vzw hebben we op basis van onze jarenlange terreinkennis maar ook extra verkenningen, een wandelroute uitgestippeld van de Hoge Venen tot Bouillon die bekende maar ook verborgen paadjes en uitzichten aan elkaar verbindt: de Hoge Ardennenroute of kortweg de HA-route.

Deze ‘Best of’ is voor sportieve wandelaars die er niet voor terugschrikken wat hoogtemeters te maken en in staat zijn om hun routeplanning zelf wat in handen te nemen. Alle bivakmogelijkheden zijn in kaart gebracht en op de kaart aangeduid. De route passeert diverse legale bivakzones waar je voor 1 nacht je tentje gratis kan neerpoten in de natuur zonder de luxe van een camping. Voor de packrafters zijn er zelfs secties die je kan afvaren met je eenpersoonsraftje. De meest gestelde vragen vind je opgelijst op deze pagina op de website van Hiking Advisor vzw. De route is niet bewegwijzerd maar er staan NGI-kaartjes & een GPX ter beschikking. Veel wandelplezier!

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s