Stages van niveau 1 zijn achter de rug

Vorig jaar startte ik met de lange en intensieve opleiding tot Accompagnateur en Montagne, die is opgedeeld in drie niveaus. Na het slagen tijdens de stage van niveau 1 in de Vercors, moesten we nog in totaal 5 dagen didactische stage lopen. Dominique Olbrechts stemde toe om mijn stage-mentor te zijn en de Club Alpin Belge gaf me goedkeuring om de stage af te werken bij de Ronsers waar ik al bivaktochten organiseer, weliswaar binnen het bevoegde terrein op niveau 1 wat heuvelachtig gebied is (Ardennen, Eifel…).

Voor elk van de tochten moest een projectbeschrijving (in mijn geval is dat de tochtbeschrijving die ik aan de deelnemers bezorg) en een stagerapport opgemaakt worden (dat is een verslag van het tochtverloop + kopies van de kaarten + alle info die aan de deelnemers is bezorgd incl. paklijst en emails). Het resultaat:

Dominique vulde een eindevaluatie in en bezorgde die aan de CAB. Het resultaat was positief en dus is niveau 1 helemaal achter de rug.

Op de memorabele winterbivaktocht in de Condroz maakten we kennis met een boze boswachter…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s